برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/07/15 - 12:24
  • - تعداد بازدید: 76
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کسب جایگاه 2 درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2024

دکتر جعفر نوروززاده، از اعضای مرکز تحقیقات نفرولوژی و پیوند کلیه موفق به کسب جایگاه ۲ درصد برتر دانشمندان برتر جهان در سال 2024 شدند.

براساس پژوهش صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد، با بررسی و ارزیابی داده‌های پایگاه اسکوپوس و با توجه به گزارش انتشارات ELSEVIER،دکتر جعفر نوروززاده در لیست 2 درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.

فهرست دانشمندان برتر استنفورد الزویر شامل بهترین دانشمندان جهان است که در سپتامبر ۲۰۲۴ (شهریور، ۱۴۰۳) منتشر شده است. این فهرست که توسط دانشگاه استنفورد و الزویر تهیه شده، 2 درصد از دانشمندان برتر از سراسر جهان را نشان می‌دهد. فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان دانشگاه استنفورد، رتبه‌بندی معتبری است که تأثیرگذارترین محققان را در طیف گسترده‌ای از زمینه‌های علمی برجسته می‌کند. این فهرست که با همکاری الزویر و بر اساس داده‌های اسکوپوس تهیه شده است، به عنوان ابزاری قدرتمند برای شناسایی رهبران علمی جهان عمل می‌کند. پروژه مشترک الزویر و گروهی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد با استفاده از دادههای پایگاه اسکوپوس اقدام به ایجاد دیتاست‌ها و محاسبه شاخصی به نام شاخص ترکیبی استنادی (Composite Citation Index)  در بازه زمانی 1960 تا 2023 در 22 حوزه موضوعی اصلی و 174 حوزه فرعی کرده است. این فهرست در کشور ما با نام «فهرست دانشگاه استنفورد» شناخته شده است. هدف این دیتاست ارائه مجموعه‌ای از سنجه‌های استنادی استاندارد شده برای ارزیابی تاثیر استنادی دانشمندان در رشته‌ها و حوزه‌های علمی مختلف است.

قرار گرفتن در میان 2 درصد از دانشمندان برتر به منزله قدردانی از مشارکت افراد در علم و همچنین نشان دهنده‌ی به رسمیت شناختن جهانی برای برتری تحقیقاتی است که اغلب باعث افزایش شهرت یک دانشمند در دانشگاه و صنعت می‌شود. چنین شناختی می‌تواند منجر به افزایش فرصت‌ها برای تامین مالی، همکاری و مشارکت در کنفرانس‌های بین‌المللی شود. همچنین به عنوان مرجعی برای نهادها و دولتها برای ارزیابی تأثیر برنامههای تحقیقاتی خود عمل می‌کند.

در این نظام ارزیابی دو فهرست منتشر می‌شود. یک فهرست عملکرد سالانه، که داده‌های یک سال مشخص (یعنی سال ۲۰۲۳ میلادی) را بررسی و نام برترین‌ها را منتشر می‌کند و دیگری فهرست عملکرد شغلی، که پژوهشگران برتر را بر پایه عملکرد همه سال‌ها (از سال ۱۹۶۰ تا سال ۲۰۲۳ میلادی) شناسایی می‌کند. فهرست عملکرد سالانه دربردارنده ۲۲۳ هزار و 152 پژوهشگر از سراسر جهان و 2 هزار و ۳۲۷ پژوهشگر از ایران است. فهرست عملکرد شغلی نیز دربردارنده ۲۱۷ هزار و ۹۷ پژوهشگر از سراسر جهان و هزار و ۲۰ پژوهشگر از کشور ایران است.

مرکز تحقیقات نفرولوژی و پیوند کلیه، این موفقیت را به جناب آقای جعفر نوروززاده تبریک عرض می‏‌نماید و موفقیت ایشان را در همه عرصه‏‌های علمی و پژوهشی از خداوند متعال خواستار است.

اسامی پژوهشگران پراستناد برتر جهان به تفکیک دانشگاه و حوزه موضوعی در وبگاه زیر در دسترس است.

https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/7

  • گروه خبری : گروه های محتوا,آرشیو اخبار,آخرین اخبار
  • کد خبر : 10380
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب